A Végéhez közeledik a debreceni Egyetem Tower kivitelezése

Végéhez közeledik a debreceni Egyetem Tower kivitelezése.Az 2023 nyarán elkészül az Egyetem Tower Debrecen, amely egy debreceni tervező által megálmodott, hazai beruházó által megvalósított, párját ritkító műszaki tartalommal értékesített hajdúsági luxustermék. Ezért olyan különleges, ezért a legdrágább és a legtöbb is!

A lakások kialakításánál, az értékesítés folyamatánál és az átadásnál is a fejlesztő azt szeretné, hogy a leendő lakók úgy érezzék magukat, mintha egy hotelben töltenék mindennapjaikat. A lakásokat ezért nemcsak vételár szempontból érdemes megvizsgálni, hanem azt is meg kell nézni, hogy a prémium ingatlanokért milyen szolgáltatásokat kapnak a vásárlók, lakók. A 65 exkluzív lakás mindegyike gázkazánnal és hőszivattyúval kombinált padló fűtéssel fog, valamint fan-coil hűtéssel fog rendelkezni, ami környezetbarát és komfortos technológia. A lakók biztonságáról a földszinten kialakított recepció/porta szolgálat fog gondoskodni, ami olyan kényelmi szolgáltatásokat is el fog látni, mint a házhoz rendelt csomagok átvétele, vagy akár a taxi rendelés. A régióban egyedülálló módon autóliftes mélygarázs lesz, valamint a tetőteraszon panorámás napozó, medence, jakuzzi és szauna várja a pihenni vágyókat a város felett.

A még szabad lakások listája: Itt elérhetőAz Egyetem Tower Debrecen nemcsak a szolgáltatásaival, és a felhasznált anyagok minőségével, hanem a technológiai megoldásaival is kitűnik a magyarországi vidéki ingatlanfejlesztések közül, áttételesen ezzel is növelve a debreceni régió hírnevét, színvonalát.