Vásárlás menete

A beruházás saját erőből valósul meg, ezért az építkezéshez nincs szükség ügyfeleink vagy bankjaik előfinanszírozására. Az Egyetem Tower fizetési ütemezésekor - az előzetes banki egyeztetések szerint - a mindenkori vásárlóink kényelmét és biztonságát tartottuk szem előtt. Amennyiben kiválasztotta a lakást, amit meg szeretne vásárolni, az alábbi finanszírozási ütemezések közül választhat:

Választhatja a 30-70%-os ütemezést. Ennél a konstrukciónál A bruttó 5%-os ÁFÁ-val kalkulált vételár részeként először 500 eHUF biztosítékot kell kifizetni – ami a vételár részét képezi - . Ezután 30 napon belül megkötjük az adásvételi előszerződést. Az aláírás után 5 munkanapon belül kell kifizetni a vételár 30%-át (amelybe már az 500eHUF biztosíték beleszámít). A pénzösszegből 10% foglaló, 20% pedig előlegnek minősül. A lakás elkészültekor, a műszaki átadás-átvételt követően, a végleges szerződés aláírásakor kell a fennmaradó vételárat (70%) kiegyenlíteni.

A másik megoldás, amit kínálunk az az ütem szerinti fizetés. Az előszerződéskor 10% foglalót 20% előleget kell kifizetni, majd készültségi szintek és építési ütemek szerint 3*20%-ot. A használatba vételi engedélynél és a végleges szerződésnél kell az utolsó fennmaradó részletet (10%) kifizetni.

Mindkét konstrukciónál az ügyvédi költség az 0,6%, ami a Vevőt terheli. Vevőkijelölési jog végig érvényben van az előszerződések időtartama alatt. A környéken egyedülálló módon a projekt utófinanszírozott, ezért ha hitelre vásárolja lakását, akkor lakáshitelt vehet fel, ami sokkal kedvezőbb konstrukció, mint az előfinanszírozott projektek esetén az építési hitel!